Biuro prasowe
BelVita startuje z nową kampanią. Mateusz Gessler ambasadorem marki.
Lider sprzedaży ciastek pożywnych, marka belVita startuje z nową kampanią pod hasłem „Śniadania, że u la la”. Aktywacja nawiązująca do pysznych poranków, będzie cieszyła się silnym wsparciem mediowym, sprzedażowym i PR-owym.
czytaj więcej
INNOWACJE
2018-12-20
Fan&JOY – nowe kulki żelowe od Fanexu
Fanex – polski producent sosów dla branży HoReCa, wprowadził do swojej oferty 4 zupełnie nowe wyroby Fan&JOY- kulki żelowe z płynnym owocowym środkiem.
czytaj więcej
INNOWACJE
2018-11-29
Ketchup Curry – nowy sos marki Fanex
Fanex wprowadził na rynek nowy sos – Ketchup Curry. Receptura przypadnie do gustu miłośnikom orientalnych smaków z charakterem. Pomidorowa baza sosu została wzbogacona mieszanką przypraw kuchni azjatyckiej, która doda wyrazistości zarówno potrawom mięsnym, jak i warzywnym.
czytaj więcej
INNOWACJE
2018-11-08
Nowa odsłona słodkich sosów Fanex
Słodkie sosy deserowe Fanex, są teraz dostępne w nowych butelkach w kolorze ecru. Jednocześnie firma ulepszyła recepturę produktów, dodając do składu większą ilość owoców. Fanex uprościł także etykiety na opakowaniach i dodał nowatorskie oznakowanie numeryczne.
czytaj więcej
INNOWACJE
2018-10-30
Witryny w łódzkim Empiku znowu „ożyją”
W Łodzi specjalnie zaprojektowane instalacje „ożyją” już w weekend 26-27 października.
czytaj więcej
INNOWACJE
2018-10-24
Jantoń modernizuje zakład w Dobroniu
Firma Jantoń właśnie uruchomiła najnowocześniejszą technologicznie linię do produkcji win wysokogatunkowych.
czytaj więcej
INNOWACJE
2018-08-27
Innowacje HP napędzają przyszłość handlu detalicznego
HP Engage całkowicie zmieni wrażenia klientów z pobytu w sklepach oraz zapewni bardziej interaktywne wrażenia z zakupów. Produkty Engage rozszerzają jednocześnie ofertę HP Device as a Service
czytaj więcej
INNOWACJE
2018-06-27
Musztarda ze smażoną cebulką – kolejna nowość w ofercie Fanex
Polski producent sosów Fanex, wprowadził na rynek zupełnie nową recepturę – Musztardę ze smażoną cebulką z dodatkiem octu jabłkowego. Produkt nie zawiera konserwantów. Sos jest już dostępny w sprzedaży hurtowej dla konceptów gastronomicznych oraz sieci handlowych.
czytaj więcej
INNOWACJE
2018-05-11
Mistrzowska edycja Stock Prestige
Mistrzowska edycja Stock Prestige
czytaj więcej