Biuro prasowe

Handel INNOWACJE 2019-01-09

BelVita startuje z nową kampanią. Mateusz Gessler ambasadorem marki.

Lider sprzedaży ciastek pożywnych, marka belVita startuje z nową kampanią pod hasłem „Śniadania, że u la la”. Aktywacja nawiązująca do pysznych poranków, będzie cieszyła się silnym wsparciem mediowym, sprzedażowym i PR-owym.
czytaj więcej
INNOWACJE 2018-12-20

Fan&JOY – nowe kulki żelowe od Fanexu

Fanex – polski producent sosów dla branży HoReCa, wprowadził do swojej oferty 4 zupełnie nowe wyroby Fan&JOY- kulki żelowe z płynnym owocowym środkiem.
czytaj więcej
INNOWACJE 2018-11-29

Ketchup Curry – nowy sos marki Fanex

Fanex wprowadził na rynek nowy sos – Ketchup Curry. Receptura przypadnie do gustu miłośnikom orientalnych smaków z charakterem. Pomidorowa baza sosu została wzbogacona mieszanką przypraw kuchni azjatyckiej, która doda wyrazistości zarówno potrawom mięsnym, jak i warzywnym.
czytaj więcej
INNOWACJE 2018-11-08

Nowa odsłona słodkich sosów Fanex

Słodkie sosy deserowe Fanex, są teraz dostępne w nowych butelkach w kolorze ecru. Jednocześnie firma ulepszyła recepturę produktów, dodając do składu większą ilość owoców. Fanex uprościł także etykiety na opakowaniach i dodał nowatorskie oznakowanie numeryczne.
czytaj więcej
INNOWACJE 2018-10-30

Witryny w łódzkim Empiku znowu „ożyją”

W Łodzi specjalnie zaprojektowane instalacje „ożyją” już w weekend 26-27 października.
czytaj więcej
INNOWACJE 2018-10-24

Jantoń modernizuje zakład w Dobroniu

Firma Jantoń właśnie uruchomiła najnowocześniejszą technologicznie linię do produkcji win wysokogatunkowych.
czytaj więcej
INNOWACJE 2018-08-27

Innowacje HP napędzają przyszłość handlu detalicznego

HP Engage całkowicie zmieni wrażenia klientów z pobytu w sklepach oraz zapewni bardziej interaktywne wrażenia z zakupów. Produkty Engage rozszerzają jednocześnie ofertę HP Device as a Service
czytaj więcej
INNOWACJE 2018-06-27

Musztarda ze smażoną cebulką – kolejna nowość w ofercie Fanex

Polski producent sosów Fanex, wprowadził na rynek zupełnie nową recepturę – Musztardę ze smażoną cebulką z dodatkiem octu jabłkowego. Produkt nie zawiera konserwantów. Sos jest już dostępny w sprzedaży hurtowej dla konceptów gastronomicznych oraz sieci handlowych.
czytaj więcej
INNOWACJE 2018-05-11

Mistrzowska edycja Stock Prestige

Mistrzowska edycja Stock Prestige
czytaj więcej