Komunikaty PR

Salad Story prezentuje odświeżone stałe menu oraz letnią limitowaną ofertę

2024-07-19  |  14:30
Biuro prasowe

Niezwykle ważnym dla Salad Story jest świadomość jakości swoich produktów, co przekłada się na satysfakcję klientów sieci. Naturalne, świeże składniki, bez barwników i blisko natury, połączone w taki sposób, aby usatysfakcjonować każdego. Marka od zawsze poświęca dużo uwagi, aby słuchać potrzeb swoich klientów oraz podążać za ciągle zmieniającymi się trendami, zawsze dając to, co najlepsze.

Większy wybór – więcej smaku

Menu sieci restauracji zachowując dwa ulubione wrapy smakoszy, poszerza się o aż cztery nowe propozycje, dając nam sześć opcji do wyboru, które rozbudzą zmysły świeżymi smakami i ucieszą podniebienie. Salad Story słucha i spełnia życzenia swoich klientów, dlatego też widząc jakim zainteresowaniem cieszą się Bowle, restauracja zaprezentowała sześć nowych wersji. Wszystkie bowle obfitują w różnorodne składniki, w tym dwa zupełnie wyjątkowe, zalewane gorącymi zupami, które nadadzą im niepowtarzalnego charakteru.

Dla tych, którzy poszukują czegoś na mniejszy głód, do menu została wprowadzona nowa kategoria - Przekąski.  Od teraz klienci restauracji zaspokoją każdy głód – ten duży, i ten mały.  Menu poszerza się również o nowe smaki zup – lekkie, pożywne, a przede wszystkim smaczne są idealnym wyborem na każdą porę roku.

Lato w Azji

Azja na wyciągnięcie ręki – niemożliwe? a jednak! Przynajmniej smakowo. Nowe, letnie menu inspirowane jest w dużej mierze kuchnią koreańską, obfituje w różnorodne sałatki, bowle i wrapy, które łączą w sobie bogactwo orientalnych składników. Wśród nich można znaleźć soczyste krewetki, które również poza ofertą letnią zostaną, w menu na stałe. Niektóre sałatki, będące na stałe w menu, zostały odświeżone w nowej wersji, wpisującej się w tematykę oferty. Do oferty trafiły również nowe napoje, idealne na orzeźwienie.

Oferty Salad Story dają klientom równowagę smaków, odświeżone i ciekawe propozycje kulinarne, nieoczekiwane, urozmaicone dania – nie ma miejsca na nudę tam, gdzie klient jest na pierwszym miejscu.

Poniżej zamieszczone są jedynie niektóre propozycje, które z pewnością rozpalą wyobraźnię czytelników i zachęcą do zapoznania się z pełną ofertą Salad Story, która znajduje się na ich stronie.

- Bowl Koreańska Wołowina

Makaron ryżowy, jajko, wołowina, spaghetti z cukinii, awokado, ogórek po koreańsku, brokuł szparagowy, marchewka, szpinak, sezam, szczypior.

Zawiera witaminę A, witaminę C, potas i żelazo, które wspomagają ogólny stan zdrowia, układ odpornościowy i metabolizm.

- Sałatka Broccolini Krewetki

Pieczony batat, szpinak, krewetki, ogórek po koreańsku, awokado, brokuł szparagowy, cebula prażona, granat.

Zawiera witaminę B12, witaminę C, kwas foliowy i witaminę K, które wspierają zdrowie krwi, układ odpornościowy oraz procesy metaboliczne w organizmie.

- Wrap Wołowina BBQ

Tortilla, fasola czarna, wołowina, batat pieczony, mix sałat, ser żółty, bekon, salsa pomidorowa, cebula marynowana.

Sycąca kompozycja, zawierająca sporą porcję kwasu foliowego, a także żelazo, magnez oraz witaminy z grupy B i A, co korzystnie wpływa na kości i układ odpornościowy. 

- Bowl Poke Krewetki

Makaron ryżowy, vegan curry, salsa pomidorowa, krewetki, batat pieczony, kiełki, szpinak, cebula prażona, kolendra.

Zawiera łatwo przyswajalne białko, które charakteryzuje się wysoką strawnością i korzystnym składem aminokwasów.

 

 

Nowości pojawiły się z dniem 20.06.2024, we wszystkich restauracjach sieci Salad Story w Polsce. 

Newseria nie ponosi odpowiedzialności za treści oraz inne materiały (np. infografiki, zdjęcia) przekazywane w „Biurze Prasowym”, których autorami są zarejestrowani użytkownicy tacy jak agencje PR, firmy czy instytucje państwowe.
Ostatnio dodane
komunikaty PR z wybranej przez Ciebie kategorii
Rozrywka Nickelodeon Fandays w Majaland Kownaty! Biuro prasowe
2024-09-27 | 15:00

Nickelodeon Fandays w Majaland Kownaty!

Marzysz o tym, aby spotkać swoich ulubionych bohaterów z bajek? A może pragniesz przeżyć niezapomniane chwile w towarzystwie Bliskich? Już 27-29 września park rozrywki Majaland
Rozrywka Majaland wspiera Rajd Gorących Serc!
2024-09-04 | 18:00

Majaland wspiera Rajd Gorących Serc!

Prawie pół miliona złotych. Tyle udało się zebrać sponsorom, partnerom i uczestnikom wydarzenia Rajd Gorących Serc w 2023 roku. Już w sobotę 7 września wokół Warszawy
Rozrywka Karkonosze na rowerze – najlepsze trasy i atrakcje turystyczne
2024-08-30 | 15:00

Karkonosze na rowerze – najlepsze trasy i atrakcje turystyczne

Karkonosze to malownicze pasmo górskie położone na granicy Polski i Czech. Ten urokliwy region od lat jest popularnym celem dla miłośników aktywnego wypoczynku, zyskując na

Kalendarium

Więcej ważnych informacji

Jedynka Newserii

Jedynka Newserii

Transport

Infrastruktura

Sztuczna inteligencja coraz mocniej wchodzi w medycynę. Potrzebna wielka baza danych pacjentów

Sztuczna inteligencja (AI) coraz bardziej jest obecna w medycynie. Cyfrowe algorytmy mogą wspierać leczenie poprzez m.in. analizę wyników radiologicznych czy diagnostyki obrazowej. Do tego jednak potrzebne są duże bazy danych. W wykorzystywaniu w pełni tego potencjału pomoże sieć centrów medycyny cyfrowej.

Transport

Polskie firmy dostrzegają korzyści z gospodarki obiegu zamkniętego. Wciąż jednak ich wiedza jest niewystarczająca [DEPESZA]

W kontekście unijnych regulacji firmy są zobowiązane wdrażać rozwiązania z zakresu gospodarki obiegu zamkniętego. Wiedza firm na ten temat wciąż jest niekompletna i mocno nieuporządkowana. Według badań DB Schenker prawie 2/3 respondentów nawet nie ma świadomości, że ich firma wdraża rozwiązania z zakresu GOZ, a część z nich nie ma pewności, jakie działania w ogóle wpisują się w tę koncepcję. Jednocześnie jednak ponad połowa dostrzega korzyści we wdrożeniu GOZ i planuje inwestycje w tym zakresie. Operatorzy logistyczni widzą w tym procesie rolę dla siebie.

Szkolenia

Akademia Newserii

Akademia Newserii to projekt, w ramach którego najlepsi polscy dziennikarze biznesowi, giełdowi oraz lifestylowi, a  także szkoleniowcy z wieloletnim doświadczeniem dzielą się swoją wiedzą nt. pracy z mediami.