PANASONIC PRZEDSTAWIA NOWĄ PAROWĄ MIKROFALOWĄ KUCHENKĘ WIELOFUNKCYJNĄ 4 W 1 NN
Kuchenny multitalent 4 w 1 do zdrowego, smacznego i szybkiego gotowania.
- Idealny dla osób dbających o zdrowie i lubiących kreatywne gotowanie
- Cztery metody gotowania: na parze, na grillu, w piekarniku (grzanie od góry i od dołu) i w kuchence mikrofalowej
- Moc pary 1100 W zapewnia zachowanie składników odżywczych
- Unikalna taca do grillowania zapewniająca zdrowsze gotowanie z niską zawartością tłuszczu i chrupiące potrawy z każdej strony
- Bezproblemowe programy automatyczne, czujnik Genius i opcje łatwego czyszczenia
Firma Panasonic, światowy lider w dziedzinie rozwoju najnowocześniejszych urządzeń elektronicznych, technologii i rozwiązań, przedstawia nową parową mikrofalową kuchenkę wielofunkcyjną NN-DS59N. Ten najnowszy kuchenny multitalent 4 w 1 oferuje cztery różne metody gotowania - na parze, w piekarniku (grzałka górna/dolna), na grillu i w kuchence mikrofalowej - dzięki czemu entuzjaści jedzenia mogą przygotowywać wiele różnych przepisów i cieszyć się szybkim, bezwysiłkowym gotowaniem, które pozwala zachować składniki odżywcze w każdym posiłku.
Ten pomocnik kuchenny doskonale pasuje do intensywnego trybu życia dzięki funkcjom oszczędzającym czas, a także do każdej kuchni dzięki kompaktowemu, nowoczesnemu wzornictwu.
Historia kuchenek mikrofalowych Panasonic rozpoczęła się w 1966 r., kiedy to firma Panasonic wprowadziła na rynek pierwszą domową kuchenkę mikrofalową. Od tego czasu, bazując na stale rosnącej wiedzy i doświadczeniu, firma opracowuje coraz więcej produktów ukierunkowanych na potrzeby konsumentów - wprowadzając innowacje, zaawansowane technologie, funkcje oszczędzania energii i unikalne wzornictwo.
Najlepszy sposób na zdrowe gotowanie: PARA
Gotowanie na parze jest jedną z najlepszych metod gotowania, jeśli chodzi o zachowanie składników odżywczych i maksymalizację smaku, zwłaszcza w przypadku ryb i warzyw. Na przykład gotowane brokuły mogą stracić ponad 50% witaminy C, ale podczas gotowania na parze 94% tej ważnej witaminy zostaje zachowane. Para zatrzymuje składniki odżywcze, wilgoć i aromaty, zapewniając zdrowy i fantastyczny smak.
Para jest również tradycyjną japońską techniką gotowania Washoku, co oznacza japońskie jedzenie, które jest zarówno zdrowe, jak i smaczne. Dzięki połączeniu świeżych, aromatycznych i pełnowartościowych składników, gotowanych w delikatny sposób, Washoku jest znane na całym świecie ze swojej prostoty, zdrowia i smaku. Jest to również powód, dla którego Washoku jest sercem każdego produktu Panasonic Experience Fresh, takiego jak NN-DS59N, przeznaczonego do kuchni.
Experience Fresh to marka urządzeń kuchennych firmy Panasonic, która celebruje radość płynącą ze świeżej żywności i tworzy doświadczenia społeczne dla użytkowników. Nowa parowa mikrofalowa kuchenka wieolofunkcyjna NN-DS59N 4 w 1, zainspirowana ponadczasową kulturą japońską, technikami gotowania i technologiami, została fachowo zaprojektowana i wyprodukowana, aby umożliwić kucharzom na każdym poziomie zaawansowania czerpanie prawdziwej radości ze zdrowego gotowania.
Model NN-DS59N będzie dostępny w kwietniu 2022 r. w dwóch kolorach - czarnym lub srebrnym.

Święta coraz bliżej! To idealny moment, aby pomyśleć o prezentach.

EZVIZ ogłasza wyjątkowe promocje na Black Week. Produkty nawet o 500 zł tańsze!

Atrakcyjne promocje od Jabra na Black Friday i Cyber Monday 2024
Kalendarium
Więcej ważnych informacji
Jedynka Newserii

Ochrona środowiska

Polskie przedsiębiorstwa otwarte na transformację w kierunku gospodarki obiegu zamkniętego. Nowa mapa drogowa mogłaby w tym pomóc
Do 2030 roku z gospodarki o obiegu zamkniętym ma pochodzić co czwarty surowiec. Aby przyspieszyć ten proces, w Polsce potrzeba nowej, międzysektorowej Mapy Drogowej dla Gospodarki o Obiegu Zamkniętym – wskazywali eksperci w trakcie Polish Circular Forum. Obecny dokument nie spełnia już swojej roli i wymaga aktualizacji. Na braku jasnych przepisów i systemu wsparcia najbardziej cierpią przede wszystkim małe i średnie przedsiębiorstwa. – Z naszych badań wynika, że tylko 3–3,5 proc. firm z sektora MŚP jest świadomych i przygotowanych do transformacji – ocenia Agnieszka Zdanowicz, wiceprezes Klastra Gospodarki Cyrkularnej i Recyklingu.
Prawo
Wspólna polityka rolna do deregulacji. Trwają prace nad uproszczeniami dla rolników

Prawie 1,6 mld euro – tyle mają wynieść roczne oszczędności dla rolników po uproszczeniu wspólnej polityki rolnej. Zaproponowany w maju przez Komisję Europejską pakiet zmian zakłada redukcję części obowiązków administracyjnych, które dziś spoczywają na rolnikach ubiegających się o unijne wsparcie. Szczególnie dotyczy to płatności dla drobnych rolników. Jak podkreślają eksperci, wszelkie zmiany, które będą działać na rzecz konkurencyjności unijnego rolnictwa, są wskazane, ale przy uwzględnieniu wysokiego poziomu bezpieczeństwa żywności.
Ochrona środowiska
Gospodarowanie odpadami nieodłącznym elementem strategii firm. Brak jasnych przepisów utrudnia ich działania

Odpowiedzialne gospodarowanie odpadami stanowi integralną część biznesu, a działania w tym obszarze coraz częściej wchodzą w skład strategii ESG. Opóźniające się wdrożenie systemu rozszerzonej odpowiedzialności producenta (ROP) zgodnego z wymogami Unii Europejskiej stawia jednak przed polskimi przedsiębiorstwami wiele wyzwań.
Szkolenia

Akademia Newserii
Akademia Newserii to projekt, w ramach którego najlepsi polscy dziennikarze biznesowi, giełdowi oraz lifestylowi, a także szkoleniowcy z wieloletnim doświadczeniem dzielą się swoją wiedzą nt. pracy z mediami.