Fanex wprowadza dwa nowe dipy do nachosów: pomidorowy i serowy
Biuro Prasowe
Fanex
Radonice 5A
05-870 Błonie
biuro_prasowe|fanex.pl| |biuro_prasowe|fanex.pl
+48 22 47 10 444
www.fanex.pl
Fanex - wiodący producent wysokiej jakości sosów i dodatków dla branży gastronomicznej, wprowadza na rynek dwa wyjątkowe dipy do nachosów Tres Amigos. Łagodna Salsa Pomidorowa MILD oraz Serowa Salsa CHEESE to doskonałe połączenie wyrazistych smaków i kreatywności, które znajdą swoje zastosowanie nie tylko przy przekąskach, ale również w wielu daniach nawiązujących na przykład do kuchni meksykańskiej.
Łagodna Slasa Pomidorowa MILD - kwintesencja meksykańskiego smaku
Dip Łagodna Salsa Pomidorowa MILD to prawdziwy festiwal smaków przygotowany z soczystych pomidorów, aromatycznych ziół i wyselekcjonowanych przypraw. Idealny jako dodatek do dań meksykańskich, kanapek czy potraw z grilla. Ten dip nada każdemu daniu niezapomnianego charakteru. To świetny dodatek nie tylko do nachosów - to eksplozja smaków, która doskonale uzupełni każdą przekąskę. Jego półpłynna konsystencja z widocznymi kawałkami warzyw, gwarantuje niezapomnianą podróż po smakach meksykańskiej kuchni.
Serowa Salsa CHEESE: Raj dla zwolenników serowych smaków
Dip Serowy to kompozycja gęstej i kremowej salsy o jasno pomarańczowej barwie, wzbogaconej kawałkami warzyw. Starannie przygotowany z wysokiej jakości składników dip, zadowoli nawet najbardziej wymagające podniebienia. Doskonały zarówno na firmowe, jak i domowe imprezy, spotkania ze znajomymi, także jako dodatek do przekąsek podczas seansu filmowego.
Kremowa konsystencja i intensywny smak sprawiają, że każdy kęs to niezapomniana przyjemność.
- Oba dipy są nie tylko doskonałymi dodatkami do nachosów, ale także wszechstronnymi narzędziami do kulinarnego eksperymentowania. Intensywny smak pomidorów, papryki, cebuli i przypraw Salsy Łagodnej Pomidorowej MILD ,idealnie komponuje się z różnorodnymi przekąskami i daniami, nadając im dodatkowego wymiaru smaku i aromatu. Salsa Dip Serowy CHEESE, to z kolei świetny sposób na urozmaicenie posiłków poprzez wprowadzanie elementu kremowej przyjemności i łagodnego posmaku sera – mówi Łukasz Lisowski, Ekspert ds. Gastronomii oraz Szef Kuchni Fanex.
Oba dipy - Łagodna Slasa Pomidorowa MILD i Serowa Salsa CHEEASE - dostępne są w słoiczkach o pojemności 300 g. Produkty skierowane są do szeroko rozumianej gastronomii i całego rynku HoReCa. wystarczy skontaktować się z siecią przedstawicieli handlowych Fanex: fanex.pl/przedstawiciele.
Zakupu produktów mogą dokonać także klienci detaliczni, np. poprzez sklep internetowy marki www.sklep.fanex.pl
***
Fanex jest polską firmą rodzinna z ponad 30 letnią tradycją. Specjalizuje się w produkcji sosów, przypraw oraz wielu dodatków gastronomicznych dla szerokorozumianej branży HoReCa.
Od momentu powstania firmy, smak leży u podstaw wszystkiego co robimy. Jesteśmy pasjonatami jakości i podczas tworzenia każdej receptury, wykorzystujemy surowce o najwyższych parametrach. Naszym celem jest produkcja wyrobów spożywczych o wyjątkowym i niezmiennie dobrym smaku. Aby tego dokonać, systematycznie inwestujemy w kulinarną sztukę tworzenia, wiedzę o smaku, jak również w najnowszą technologię produkcji. Kluczowe produkty Fanexu, zostały wielokrotnie wyróżnione nagrodami branżowymi oraz prestiżowymi certyfikatami jakości.
W naszej regularnej ofercie posiadamy około 300 kompozycji produktowych. Specjalizujemy się także w tworzeniu produktów na potrzeby marek własnych naszych kluczowych klientów. Na rynku gastronomicznym posiadamy renomę partnera, dla którego nie ma zadań nie do wykonania. Za dystrybucję produktów Fanex w Polsce, jak i za granicą, odpowiedzialny jest doświadczony oraz profesjonalny zespół regionalnych przedstawicieli handlowych, którzy do każdego Klienta podchodzą w indywidualny sposób.
Zimowe spotkania ze słodyczami Wawel – podaruj słodkie chwile na Święta!
Działalność biznesowa a postawy konsumentów: jak wykorzystać atuty transformacji cyfrowej?
Wzrost sprzedaży online stymuluje rozwój rynku przesyłek kurierskich
Kalendarium
Więcej ważnych informacji
Jedynka Newserii
Jedynka Newserii
Problemy społeczne
Dane satelitarne będą częściej pomagać w walce z żywiołami w Polsce. Nowy system testowany był w czasie wrześniowej powodzi
Światowa Organizacja Meteorologiczna podaje, że w ciągu ostatnich 50 lat pięciokrotnie zwiększyła się liczba katastrof naturalnych na świecie. Jednocześnie nowe możliwości w zakresie wczesnego ostrzegania i zarządzania kryzysowego pozwoliły ograniczyć liczbę ofiar trzykrotnie. Coraz częściej pomagają w tym dane satelitarne, czego przykładem było wykorzystanie nowego systemu Poland’s Civil Security Hub w trakcie wrześniowej powodzi na południowym zachodzie kraju.
Firma
Rośnie rola pracowników w podejmowaniu decyzji zarządczych. Firmy chętniej korzystają z ekspertów zewnętrznych
Szanse i zagrożenia związane z nowymi technologiami, w szczególności rozwój sztucznej inteligencji, cyberbezpieczeństwa oraz zrównoważonego rozwoju i zmienność geopolityczna – to te tematy zyskują na znaczeniu na agendzie zarządów oraz rad nadzorczych działających w Europie spółek giełdowych. Jak wskazuje Raport Board Monitor Europe 2024, rola tych organów w firmach rośnie. Podobnie jak zaangażowanie pracowników w podejmowaniu decyzji zarządczych.
Zdrowie
Ochrona zdrowia w Polsce ma być bardziej oparta na jakości. Obowiązująca od roku ustawa zostanie zmieniona
Od października placówki ochrony zdrowia mogą się ubiegać o akredytację na nowych zasadach. Nowe standardy zostały określone we wrześniowym obwieszczeniu resortu zdrowia i dotyczą m.in. kontroli zakażeń, sposobu postępowania z pacjentem w stanach nagłych czy opinii pacjentów z okresu hospitalizacji. Standardy akredytacyjne to uzupełnienie obowiązującej od stycznia br. ustawy o jakości w opiece zdrowotnej i bezpieczeństwie pacjenta, która jest istotna dla całego systemu, jednak zdaniem resortu zdrowia wymaga poprawek.
Szkolenia
Akademia Newserii
Akademia Newserii to projekt, w ramach którego najlepsi polscy dziennikarze biznesowi, giełdowi oraz lifestylowi, a także szkoleniowcy z wieloletnim doświadczeniem dzielą się swoją wiedzą nt. pracy z mediami.